ESCO

Dansk Energi Management & Esbensen er et erfarent Energy Service Company (ESCO), som i forskellige konstellationer tilbyder danske kommuner og private virksomheder energianalyser, energirenovering, brugeradfærdskampagner og overvågning af energiforbrug. Udover massive energibesparelser tilbyder vi som ESCO-leverandør lavere CO2-udslip, sundere indeklima og forbedret brugeradfærd.

Vi tilpasser vores ydelser efter bygherrens kapacitet og ressourcer og opererer med en klar proces- og organisationsstruktur efter at have afstemt forventninger mellem os og bygherren. For at skabe et godt og vedvarende resultat af investeringen prioriterer vi inddragelsen af servicemedarbejdere, personale og brugere som vigtige elementer.

Vi gennemfører omfattende energianalyser af udvalgte ejendomme samt en række brugeradfærdskampagner med det formål at reducere energiforbruget og CO2-udslippet. De meste rentable tiltag projekteres og implementeres og efterfølgende overvåges energiforbruget.

Ofte ledsages arbejdet af en partneringaftale, hvorved energirenoveringen kombineres med andre bygningsforbedrende aktiviteter, således at man positivt udnytter, at der arbejdes gennemgribende på ejendommene.

esco-dk1
ESCO-projekt for Helsingør Kommune (2011-2013)
JAKOB NØRBY
T : +45 28986817
E : jny@dem-esb.dk