Om DEEP

DANISH ENERGY EFFICIENCY PARTNERS 

Danish Energy Efficiency Partners Sdn. Bhd. (DEEP) blev dannet i 2015 som et samarbejde mellem Danish International Energy Management A/S og den danske Klimainvesteringsfond. Virksomhedens målsætning er at udvikle og finansiere energieffektiviseringsprojekter i Malaysia.

DEEP er et Energy Service Company (ESCO), som gennem Energy Performance Contracting (EPC) tilbyder energieffektiviseringsprojekter til kunder i Malaysia og resten af verden. Virksomheden tilbyder desuden one stop service indenfor rådgivning, indkøb og implementering af energieffektive teknologier og varetager desuden både investering og finansiering af projektomkostninger.

 

FORRETNINGSKONCEPT

DEEP tilbyder en integreret systemløsning til øget energieffektivisering i bygninger. Vi tilbyder en lukket projektcyklus til implementering af energi- og vandeffektivisering i bygninger, fra første projektplan, gennem design, finansiering, indkøb til implementering og monitorering.

Denne løsning mindsker markant de barrierer, der kan hindre implementeringen af energi- og vandeffektivisering og grøn teknologi.

DEEP garanterer energibesparelser og forbedret indeklima for vores kunder. Vores arbejde spænder over energiregnskab, delvise eller komplette renoveringer, monitorering af energiforbrug til adfærdskampagner for bygningens brugere.

 

INFORMATION OM VIRKSOMHEDEN

Navn Danish Energy Efficiency Partners Sdn. Bhd.
Adresse 37-1 The Capsquare, 2 Persiaran Capsquare,
50100 Kuala Lumpur, W.P. Kuala Lumpur
Stiftelsesland Malaysia
Stiftelsesår 2015
Telefon +6 03 2694 3033
Fax +6 03 2694 4033
Adm. direktør Morten Søndergaard
Teknisk direktør Yogaanandh Tanggaraju


AKTIONÆRER

DEEP er ejet af Danish Energy Efficiency Partners P/S, som er ejet af Dansk Energi Management A/S (en del af Danish Management Group) og den danske Klimainvesteringsfond (KIF).

DEEP P/S er en dansk registreret holding virksomhed, der leder og udvikler energieffektiviseringsprojekter i hele verden. Målsætningen er, at etablere lokale virksomheder og partnerskab med IFI’s for finansiering.
CEO: Jørn Lykou.

Den danske Klimainvesteringsfond (KIF) tilbyder risiko kapital og rådgivning for klimainvesteringer i udviklingslande og fremspirende markeder i Asien, Afrika, Latinamerika og dele af Europa. KIF er ledet af Investeringsfonden for Udviklingslande (IFU), som har deltaget i mere end 1200 investeringer i mere end 100 lande i samarbejde med dansk handel og industri. KIF har fremskaffet 1.3 milliarder danske kroner gennem offentlige og private fonde. Den danske regering og IFU har leveret de offentlige midler. De private midler er bidrag fra pensionsfonde og private investeringsfonde.